Even voorstellen Peter van Beers

Peter van Beers

Hallo,

Ik ben Peter van Beers, 52 jaar en sinds 2019 in dienst bij Bas van Oosterhout VOF. Na mijn opleiding Werktuigbouwkunde ben ik in de beregeningstechniek begonnen als tekenaar. Al snel ben ik me gaan bezighouden met ontwerp, calculatie en daarna werkvoorbereiding en verkoop.

Bij Bas van Oosterhout VOF is mijn takenpakket zeer breed. Hoofdzaak is ontwerp & calculatie, het aan de hand daarvan maken van offertes en de werkvoorbereiding. Daarnaast verzorg ik ook de projectinkoop en hou ik de voorraad op peil. Verder behoren ook planning, nacalculatie, revisiewerk en steeds meer acquisitie tot mijn taken. Ik ondersteun mijn collega’s waar mogelijk.

Ik ben trots deel uit te mogen maken van het team van Bas van Oosterhout VOF. Het is een snel groeiend familiebedrijf waarin iedereen gelijk en collega van elkaar is. Samen ontwerpen en maken we mooie installaties waarbij de klant en de kwaliteit altijd centraal staat. Vanwege de diversiteit aan werkzaamheden is elke dag weer een uitdaging. De ene dag ontwerpen we een
kleine tuinberegening en de andere dag een installatie voor
een 27 holes golfbaan. Samen doen we er alles aan om van
Bas van Oosterhout VOF een nog mooier bedrijf te maken.

Voor een vrijblijvend advies of prijsopgave kunt u mij bereiken
via onderstaande gegevens.

Heel graag tot snel!

 

Peter van Beers
Inkoper/calculator

peter@basvanoosterhout.nl
+31 (0)6 504 471 24